EVENTS

Fran Masip Llonch presenta ZENIT ESPAI2 2022

ZENIT és una exposició que reflecteix tot un treball de recerca, investigació i planificació on l’estudi i la perseverança han donat lloc a una proposta d’escenes ben diferents.

D’una banda, la fotografia de paisatge nocturn on la planificació n’és la base essencial. I de l’altra, les imatges de les galàxies i nebuloses de cel profund centrades en una vessant tècnica i de coneixement de l’equip fotogràfic.

La mostra fotogràfica, però, és només l’inici. Una esgarrapada de les primeres capes de l’Astrofotografia. Un món apassionant, d’aprenentatge constant que amb el temps espero anar coneixent i comprenent.

Així doncs, espero que aquesta exposició us transporti, encara que sigui un instant, a fer volar la imaginació tot adonant-nos de la nostra petitesa dins de la immensitat del cel i de l’univers que ens envolta.

Data:
14 GENER- 27 FEBRER
INAUGURACIÓ 14.01.22 A LES 20 H

Horaris:
DJ – DV de 17 a 20 h
DS d’11 a 14 h

Localització:
Art i Història SPM
ADREÇA:
Plaça de l’Era s/n, Santa Perpètua de Mogoda

Fran Masip Llonch presenta ZENIT ESPAI2 2022

Després de molts esforços de tota mena, m’endinço en l’ astrofotografia i més concretament en la fotografia de cel profund, és una tècnica molt complexa on penso que si sumen una pila de conceptes tant artístics com tècnics i que requereixen molt de temps a preparar i dominar.

Jo, només he fet que començar i penso que la cosa anirà per llarg, com més t’hi poses, més t’adones que no serà gens fàcil però així són els reptes…

Mirar l’espai és mirar l’infinit on el temps i la llum son diferents.

Cel profund

Hola! acabo d’estrenar un petit curt al nou canal de YouTube.

Si et ve d’agust veure’l clica l’enllaç o còpia i enganxa’l al buscador.

https://www.youtube.com/watch?v=aYn-0Xx-0nM

En aquest cas va de fotografies astronòmiques i algun petit time lapse cobrint unes quantes disciplines fotografiques de cels nocturns.

Espero que us agradi!

Salut

Canal de YouTube

Hola a tothom, avui inauguro la meva exposició de paisatge i natura. Una exposició on podreu veure fotografies del nostre entorn, des de fotografies nocturnes que reflecteixen el firmament en forma de circumpolars o la Via Làctia, a marines amb les seves espectaculars sortides de sol o intensa boira baixa a les muntanyes, també podreu descobrir el món minúscul de la fotografia macro i la bellesa de plantes i flors dels nostres boscos…

Espero veure-us-hi i així podrem comentar-ho entre tots plegats..

També estarà a la vostre disposició un catàleg a tot color on a part de les fotografies i textos de l’exposició hi podreu trobar més fotografies com per exemple algunes de les que surten en aquesta web que també inauguro avui!


Així dons, fins aviat!
Una abraçada,

Fran


Localització:
Restaurant Can Perico , c/ Prat de la Riba, 23

08130
Sta Perpètua de Mogoda.

Horari d’inauguració: de 19.00h a 21.00h

Data: 29/08/2019