EVENTS

Fran Masip Llonch presenta ZENIT ESPAI2 2022

ZENIT és una exposició que reflecteix tot un treball de recerca, investigació i planificació on l’estudi i la perseverança han donat lloc a una proposta d’escenes ben diferents.

D’una banda, la fotografia de paisatge nocturn on la planificació n’és la base essencial. I de l’altra, les imatges de les galàxies i nebuloses de cel profund centrades en una vessant tècnica i de coneixement de l’equip fotogràfic.

La mostra fotogràfica, però, és només l’inici. Una esgarrapada de les primeres capes de l’Astrofotografia. Un món apassionant, d’aprenentatge constant que amb el temps espero anar coneixent i comprenent.

Així doncs, espero que aquesta exposició us transporti, encara que sigui un instant, a fer volar la imaginació tot adonant-nos de la nostra petitesa dins de la immensitat del cel i de l’univers que ens envolta.

Data:
14 GENER- 27 FEBRER
INAUGURACIÓ 14.01.22 A LES 20 H

Horaris:
DJ – DV de 17 a 20 h
DS d’11 a 14 h

Localització:
Art i Història SPM
ADREÇA:
Plaça de l’Era s/n, Santa Perpètua de Mogoda