IMPRESSIONS

Podeu adquirir impressions d’alta qualitat de totes les imatges que hi ha a la web, podeu escollir la mida i el suport que millor s’ajusti a les vostres necessitats, des de l’arxiu digital fins a impressions amb diferents tipus de suport (que detallo a continuació) i vinils per tota mena d’us comercial o personal. Hi ha alguns factors que poden influir a la mida màxima en que es poden reproduïr les imatges degut a la ressolució que es van fer les fotografíes i que dictaminen el format abans de començar a perdre detall i qualitat.

…

Tipos d’impressions

Impressions d’alta qualitat sobre suports com:

– Hahnemühle Photo Rag

Amb un gramatge de 308 g / m², és un dels papers més resistents de Hahnemühle. Està fabricat de 100% cotó i té una superfície mat. És un paper molt versàtil, gràcies a la seva fina i suau superfície. És adequat tant per a fotografies en color com per a blanc i negre.

– Paper fotogràfic i/o PVC

La fotografia s’imprimeix sobre paper fotogràfic d’alta qualitat on els detalls i els colors queden perfectament reproduïts. també es pot subministrar impresa sobre un suport de PVC de 5mm el qual es pot laminar brillant o mat. A la part posterior porta un parell de ganxos per penjar-ho directament a la paret.

– Metacrilat

La foto s’imprimeix sobre una placa de metacrilat de 4 mm de gruix i es reforça amb una d’alumini a la part posterior. Dona una presencia molt elegant i espectacular. Es subministra amb penjadors per a la paret.

– Alumini Dibon

La fotografia s’imprimeix directament a sobre d’una placa d’alumini de 3mm de gruix quedant un acabat mate molt elegant, a la part posterior porta uns suports per poder-la penjar. Màxima resistència i qualitat de tons i colors.

– Canvas

La fotografia s’imprimeix a sobre d’un llenç d’alta qualitat i es monta cuidadosament sobre una estructura de fusta. Molta resistència y molt bona presència.

Observacions: Els preus no inclouen l’IVA ni el transport. Per a la venda i ús de fotografies d’aquest web en premsa, editorials, publicitat, etc … Serà necessari contactar amb l’autor pels diferents mitjans que s’especifiquen en el formulari de contacte.

ARXIU DIGITAL

Si només vols l’arxiu digital, indica-ho a través del formulari de contacte per concretar la mida i ressolució de l’arxiu (Pixels i/o MB).

 

FOTOGRAFIA A LA CARTA

Si desitgeu algún tipus de fotografía relacionada amb la temàtica que més domino (vegeu el portfolio) que no surti a la web, o d’algun indret paisatgístic específic que necessiteu, em podeu encarregar la fotografía i la puc realizar-la una vegada acordem tots els termes i característiques necessaris a través del formulari de contacte.

Afegeix les dades de la referència de la fotografia en el formulari de contacte i contactaré amb tu per concretar diversos aspectes tècnics així com el pagament i l’enviament.